HOME
 

De Praktijk.

Vanaf oktober 2005 is Fysio Haayen gevestigd op de molenstraat 97A in Monster. Op deze lokatie is alles gelijkvloers en dus goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. De praktijk beschikt nu over drie ruime behandelkamers. Daarnaast is er een grote oefenzaal met daarin cardio- en krachtapparatuur.

Er werken drie fysiotherapeuten: Cornelieke Haayen, Rosalie den Hoedt en Quinty van den Berg. Alle fysiotherapeuten werkzaam in het pand zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register. Zij zijn allen getraind om directe toegankelijkheid op de juiste wijze te screenen en onderzoeken. Daarnaast zijn er geregeld stagiaires van de Hogeschool leiden. U kunt voor een veelheid aan klachten van uw “bewegende delen” terecht. Indien u zich bij ons aanmeldt met een bepaalde klacht kiezen we, in samenspraak met u, voor de best aangewezen therapie. Er wordt veel overleg gevoerd tussen de therapeuten onderling. Zo nodig wordt het oordeel van een collega gevraagd.

Kennis hebben en vergaren waardoor er een goede kwaliteit van zorg gewaarborgd wordt is een belangrijk punt binnen de praktijk. Zo zijn alle therapeuten voortdurend bezig met nieuwe opleidingen en cursussen om het niveau van de behandelingen te blijven verbeteren. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met huisartsen en medische specialisten om een zo goed mogelijke zorg aan te bieden. Fysio Haayen wordt regelmatig door artsen ingeschakeld voor een diagnostisch consult.
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest
 
 
  NIEUWS & LINKS
 BLOG Online uw afspraak     maken en aanpassen!!!
 BLOG Patienten waardering     in 2023 een 9,5!!!
 BLOG Binnenkort weer     oefengroepen bij     Fysiohaayen!!!
 BLOG Wetenschappelijk     onderzoek bij     Fysiohaayen!!!
 
 
 Facebook Like us on Facebook
 linkedin Join us on LinkedIn
 Instagram Join us on Instagram
 webshop Bezoek de webshop
 webshop Privacy Policy AVG
 
Home | Team | Contact