HOME
 

Fysiotherapie.

Een bekende behandelvorm die zich kenmerkt door oefentherapie en/of massage bij met name spier- en gewrichtsklachten, eventueel ondersteund door het gebruik van fysiotechnische apparatuur en Medical Taping. Bij klachten zoals hyperventilatie en stress is er ook een psychosomatische benadering onder andere met ademhalings therapie.
Ook behandeling aan huis is mogelijk.

Directe Toegang Fysiotherapie.
Wat betekent dat voor u? Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel.

De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coordinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.
Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts. Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of een van zijn collega's, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.
 
 
  NIEUWS & LINKS
 BLOG Online uw afspraak     maken en aanpassen!!!
 BLOG Patienten waardering     in 2023 een 9,5!!!
 BLOG Binnenkort weer     oefengroepen bij     Fysiohaayen!!!
 BLOG Wetenschappelijk     onderzoek bij     Fysiohaayen!!!
 
 
 Facebook Like us on Facebook
 Facebook Join us on LinkedIn
 Instagram Join us on Instagram
 webshop Bezoek de webshop
 webshop Privacy Policy AVG
 
Home | Team | Contact